Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage zorgt voor veel positieve veranderingen zoals vermindering van stress, opbouwen van je kracht en energie als je uitgeput bent, vertrouwen in je eigen lichaam en de bevalling, betere hechting met je kindje, verbetering bloedsomloop en vermindering van diverse zwangerschapsklachten zoals kramp en pijnen in de rug en benen.

Matige stress tijdens de zwangerschap is goed voor de gezondheid van jezelf en je kind dat volop in ontwikkeling is. Matige stress tot geen stress kan je kind ondersteunen tijdens zijn of haar groeiproces in jouw baarmoeder. Het creëren van een ontspannen omgeving en jezelf van tijd tot tijd terugzetten in een ontspannen modus is dan ook van belang. Zwangerschapsmassage kan je hierbij ondersteunen voor een afspraak via de mail: KLIK HIER of bel 0643560706 

Zwangerschapsmassage: Hoe werkt het?

Contact met je essentie en je lichaam is belangrijk om in balans te raken en te zijn.  Aanraking, meditatie en beweging zorgt voor contact tussen lichaam en geest. Zelfstandig contact maken met je lichaam kan soms moeilijk zijn als er sprake is van disbalans in je omgeving  of door je levensstijl. Een zwangerschapsmassage helpt je de balans en stevigheid in jezelf weer terug te krijgen.  De verbinding met jezelf, met je lichaam en met je kindje is wat we beogen tijdens de sessies. Je lichaam wordt gevoed en daardoor bouw je de energie weer in jezelf op.  Het resultaat is o.a. dat je weet dat je lichaam de bevalling aankan en een betere hechting met je kindje na de bevalling. De wortels waar vandaan je kindje kan starten zijn zo belangrijk voor het bouwen van een stabiele basis voor de rest van zijn leven. In de ayurveda, een Indiase gezondheidsleer zeggen ze de eerste 42 weken van het leven van een kind zijn belangrijk voor de eerste 42 jaar van een mensenleven.

Zwangerschapsmassage: Hoe maak ik een afspraak en wat zijn de kosten?

Zwangerschapsmassage Amsterdam is een 90 min behandeling voor 89  euro (Inclusief BTW). Er zijn zowel mogelijkheden voor vergoeding via aanvullende verzekering als een factuur op bedrijfsnaam. Informeer via mail  KLIK HIER of telefoon: 0643560706 Er zijn ook mogelijkheden voor een abonnement van 6 sessies van 90 min voor 450 euro.

zwangerschapsmassage amsterdam